جوانه گندم حاوی قندهای ساده گلوکز، ویتامینهای A ,B1 ,B6 ,B12 ,E است و اسید فولیک، فسفر، روی، کلسیم، سلنیوم و منیزیم مناسبی دارد.
⭕سلنیوم، ویتامین E و منیزیم موجود در جوانه گندم باعث حذف رادیکالهای آزاد و تقویت سیستم ایمنی و فعالیت مغز میشود؛ بهتر است در تمامی سنین علیالخصوص در بزرگسالی در تهیه سالاد و غذاها و نوشیدنیها از جوانه گندم استفاده کنید.
🔴جوانه گندم در ریزش مو، ترمیم موهای آسیبدیده و رفع شوره سر موثر است.
⭕پودر جوانه گندم به همراه شیر کم چرب میتواند ماسک صورت خوبی برای شما باشد و از چروک شدن پوست جلوگیری میکند.
🔴جوانه گندم باعث هضم غذا در روده و معده میشود و باعث پیشگیری از سرطان روده میشود.
👈بهتر است جوانهها به صورت خام استفاده شوند؛ زیرا پختن سبب از بین رفتن قسمت عمدهای از ویتامینهای آنها میشود. تمام قسمتهای جوانه، مثل ریشه و برگهای آن قابل مصرف است. جوانهها را میتوان به سالاد، انواع ساندویچها، سوپ، غذای کودک و انواع سسها اضافه کرد. این جوانهها به مدت دو هفته در یخچال و در کیسههای پلاستیکی قابل نگهداری هستند.👉
.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی