.
⁉️مخمر چیه؟
(مخمر)خمیر مایه مهمترین نقش را در فرآیند تهیه نان های حاوی مخمر ایفا می کند . در این نوع نان ها خمیر مایه با فرآیندی که به تخمیر معروف است باعث پف کردن و ایجاد عطر ، طعم و بافت فوق العاده مطلوبی در نان می شود. اهمیت خمیر مایه در تهیه نان به حدی است که اگر نان شما دارای بافت و کیفیت مطلوبی نبود اولین ماده اولیه ای است که باید کنترل کنید.
.
?قراره بدونیم که نون مخمر دار خوبه یا تخمیر نشده
.
نان تست یکی از انواع نان های تخمیر نشده است که با یک نان مخمر دار مقایسش می کنیم⬇️
.
?نان تست??

تخمیر نشده
شاخص گلایسمی بیشتر
هضم سخت تر
مواد مغذی کمتر
روغن و شکر اضافه شده
.
?نان مخمر دار??

تخمیر شده
شاخص گلایسمی بالا
هضم راحت تر
مواد مغذی بیشتر
حداقل مواد تشکیل دهنده

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X