کینوا یک ماده غذایی ویژه است.
بیشتر شما عزیزان با کینوا آشنا هستید.
این گیاه از خانواده غلات حساب میشود.
برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی این دانه گیاهی را به شما توصیه میکنم زیرا:
۱- پروتئین کامل گیاهی: بیشتر منابع گیاهی دارای پروتئین کامل نیستند( مثلا درغلات لیزین اسید آمینه محدود کننده است و در حبوبات متیونین) . کینوا تمام ۹ اسید آمینه ضروری را دارد و آن هم با ترکیب بسیار مناسب .پس می تواند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک کند.

۲- کینوا دارای آهن میباشد. هر فنجان پخته آن دارای ۲/۷۶میلی گرم آهن است.‌ آهن در تقویت سیستم ایمنی کمک کننده است.
۳- کینوا دارای عنصر «روی » میباشد.‌ کمبود روی سیستم ایمنی را تضعیف میکند.‌
۴- کینوا دارای فلاونویید هایی به نام های: کامپفرول( kaempferol) کوئرستین( quercetin)
میباشد. مشخص شده که این دو‌ ترکیب خاصیت ضدویروسی، ضد التهابی و ضد سرطانی دارند.‌
۵- کینوا گلوتن ندارد. گلوتن پروتئین موجود در غلات میباشد و برخی افراد به این ترکیب حساسیت دارند. در بیماران مبتلا به «سلیاک» جایگزین مناسبی میباشد.
۶- اندیس گلایسمیک (GI) کینوا ۵۳ است.‌ با مصرف این ماده غذایی قند خون خیلی آهسته بالا میرود. پس هم باعث احساس سیری بیشتر
و هم کمتر انسولین را تحریک به ترشح میکند.
۷- کینوا تغذیه مناسبی برای باکتری های مفید روده است.‌ پس ریسک 

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X