?شیر یک نوشیدنی و یک غذای کامل که سرشار از پروتئین و آمینو اسیدهای ضروری بدن و به دلیل داشتن کلسیم و فسفر و ویتامین ب ۲در سلامت استخوان ها، دندان ها، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری از فرآیندهای بدن نقش داره

?مسئله مهمی که این روزها وجود داره تصمیم گیری و انتخاب بین شیرهای سنتی و پاستوریزه هست

?باید بگم که شیرهای سنتی به دلیل اینکه می تونن ایجاد بیماری تب مالت کنن نیاز دارن تا مدت ۲۰ دقیقه با حرارت بالا جوشیده بشن که این باعث میشه پروتئین های مفید شیر دناتوره بشه و ویتامین های موجود درشیر هم از بین بره

?همچنین شیر سنتی به دلیل چربی بالا جذب کلسیم پایینی داره

?شیر های پاستوریزه کم چرب یک تا یک و نیم درصد چربی و غنی شده با ویتامین دی بهترین گزینه برای مصرف هستند

?شیرهای پاستوریزه حاوی مواد نگهدارنده نیستند و به علت فرآیند پاستوریزاسیون مدت زمان طولانی قابل نگهداری هستند

..#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X