مواد:
750 گرم کلم بروکسل
500 گرم سیب زمینی (4-5 سیب زمینی متوسط)
300 میلی لیتر شیر
خامه 200 میلی لیتر (یا در کل 500 میلی لیتر شیر بدون خامه اضافه کنید)
2 حبه سیر رنده شده
1.5 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
مسقطی و نمک
100 گرم موزارلا رنده شده
40 گرم پنیر پارمزان رنده شده
▫️▫️▫️
آماده سازی:
برگهای خارجی کلم بروکسل را با جدا کردن آنها تمیز کنید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و به اندازه کلم بروکسل خرد کنید.
هر دو را در آب نمک حدود 15 دقیقه بپزید. سپس صاف کنید.
▫️▫️▫️
کره را در تابه ذوب کنید.
سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. ارد
اضافه کنید و برای مدت کوتاهی تفت دهید. به تدریج
شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
با نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر جوز هندی مزه دار کنید. سیب زمینی و کلم بروکسل را اضافه کنید، با دقت مخلوط کنید و خیلی مختصر در سس بپزید. سپس به ظرف مناسبی بریزید و با پنیر بپاشید. سپس در فر از قبل گرم شده (190 درجه) بپزید تا طلایی شود.

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X