4 عدد فیله مرغ بدون پوست،
1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
8 فنجان بسته بندی شده برگ کاهو مخلوط
1 فنجان دانه ذرت ارگانیک منجمد تازه یا ذوب شده پخته شده
1.5 فنجان گوجه گیلاسی نصف شده
1/3 فنجان مغز گردو خرد شده
4 تخم مرغ آب پز، پوست کنده و خرد شده
1 آووکادوی رسیده، خرد شده

سس پیاز شیرین:
2 حبه سیر تازه، فشرده
1 پیاز شیرین کوچک، خرد شده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/4 فنجان سرکه سیب
1/2 لیموی تازه، آب گرفته
نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده

طرز تهیه
یک تابه گریل یا یک گریل بیرونی را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را با نمک دریا، فلفل و کمی روغن بمالید، سپس آن را به گریل اضافه کنید. در هر طرف حدود 5 دقیقه بپزید یا تا زمانی که کاملا پخته شود و داخل آن دیگر صورتی نباشد. روی تخته خرد کن بگذارید، روی آن را بپوشانید و چند دقیقه استراحت دهید، سپس نازک برش دهید.

1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر و پیاز را به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که نرم و قهوه ای طلایی شود تفت دهید. سیر و پیاز شتری را به همراه روغن زیتون ، سرکه سیب و آب لیمو در یک مخلوط کن کوچک بریزید. پوره کنید تا یکدست شود.
به سلیقه خود با نمک دریایی و فلفل مزه دار کنید، سپس سس را در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

در یک کاسه سالاد بزرگ، کاهو، سپس مرغ پخته شده، گوجه فرنگی، ذرت، تخم مرغ، گردو و آووکادوی خرد شده را مطابق شکل اضافه کنید.

پس از آماده شدن برای سرو، سس را روی آن بریزید و به آرامی بریزید تا ترکیب شود.

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X