خاچاپوری به نان پنیر گرجی ( کشور گرجستان ) معروف است . نوعی نان به شکل قایق که با انواع مختلفی از پنیر و یک تخم مرغ در مرکز پر میشود.

آرد : ۲ پیمانه و ۳ قاشق غذاخوری ( از قبل الک کنید )
روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
آب : ۱/۴ پیمانه
مخمر : ۱ ق مرباخوری
شکر : ۲ قاشق مرباخوری
شیر : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد برای رومال

اگر خمیر مایه سالمه به عمل نیارین . همه مواد رو با هم مخلوط کنید و اگر خمیر چسبنده بود اصلا آرد نزنید با ورز دادن مثلا حدود ۱۵ دقیقه این مسئله برطرف میشه و بعد به مدت ۱ ساعت استراحت بدین
حالا مواد پنیری روی نان رو حاضر میکنیم ?
پنیر پیتزا یا موزارلا : ۱۸۰ گرم
پنیر ویلی : ۱۰۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده : ۱ قاشق غذاخوری
پنیرها و کره رو با پشت قاشق یا لیسک نرم و یکدست کنید و بهتره برای راحتی و تمیزی کار در قیف بریزید
حالا طبق فیلم اونا رو به روی خمیر انتقال بدین و روی سینی بچینید و ۳۰ دقیقه استراحت بدین
در نهایت با تخم مرغ رومال کنید
دمای فر : ۲۰۰ درجه
زمان : ۲۰ دقیقه
بعد از سپری شدن ۱۵ دقبقه از پخت ، سینی فر رو بیرون بکشین و با نوک چاقو پنیرها رو کنار بزنید و یک تخم مرغ بشکونید و دوباره برگردونید به فر
پ ن ۱ : اصل این نون با تخم مرغه ولی شما میتونید بر اساس ذائقه تون حذف کنید
پ ن ۲ : این نون رو برای صبحانه میخورن و بسیار پرکالری ست 

#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X