شما مرغ شکم‌پر رو چجوری طبخ می‌کنین؟ ?
اگه قصد دارین برای وعده آزاد یا مهمونی‌ یه غذای ایرانی مجلسی بپزین، مرغ شکم‌پر شمالی بهترین گزینه است. ?

البته خیلی از شهرهای کشور دستور خاص خودشون را در تهیه این غذا دارن. تفاوت اصلی مربوط به موادیه که برای پر کردن شکم مرغ استفاده می‌شه. ❤

? مواد غذایی که ما استفاده کردیم:
مرغ کامل با پوست: 1عدد
پیاز درشت‌‌: 3 عدد
آلو بخارا و جنگلی: 12 عدد
لیمو: 1 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
هویج: 1عدد
زرشک: یک قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
سیر: 4 حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
رب انار؛ 3 الی 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
پودر زعفران: نصف قاشق چای خوری
فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
جعفری و گشنیز: 1/4 پیمانه از هر کدام
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو: 100 گرم

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی#فروشگاه #فروش #موادغذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X