شیر نارگیل از قسمت سفید رنگ نارگیل تهیه می شود و در بسیاری از غذاهای سنتی جهان مورداستفاده قرار می گیرد.

⭕ ارزش غذایی شیر نارگیل :

🔹️ شیرنارگیل انرژی بالایی دارد.

🔹️ این شیر حاوی اسید های چرب متوسط زنجیر بوده و موادغذایی ارزشمندی همچون آهن ، منیزیوم ، منگنز و ویتامین C دارد.

🔹️ اسید های چرب موجود در شیرنارگیل ممکن است در کاهش اشتها ، افزایش متابولیسم و کاهش چربی های شکمی موثر باشد.

🔹️ علاوه بر این با مصرف شیرنارگیل ، سطح کلسترول و تری گلیسرید بهبود یافته به طوریکه سطح کلسترول خوب (HDL ) افزایش پبدا میکند.

🔹️ گفته می شود که شیر نارگیل در کاهش اشتها ، کاهش اندازه زخم و کاهش ویروس ها و باکتری های مولد عفونت نیز موثر می باشد.

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X