شیر را جوشانده و به شیر تازه در حال جوشیدن، سکنجبین بسیار ترش، که ترکیبی از سرکه و عسل است، یا انفحه، مغز قرطماضافه نمایید.

اگر سکنجبین بسیار ترش موجود نباشد، قدری سرکه انگور یا آبغوره یا آب لیمو که برای خوب بریدن شیر کافی باشد با سکنجبین همراه کنید، برخی ماء العسل را نیز بر این ترکیب می‌افزایند.

در مدت طبخ، بهتر است محتوای ظرف را با چوب انجیر یا خرما یا بید به هم زنید تا هم نسوزد و هم خواص چوب ها یاری کننده آثار ماء الجبن شود.

 کمی صبر نمائید تا شیر به اصطلاح بریده شود. اگر شیر بریده نشد، می‌توانید چند قاشق غذاخوری دیگر از مواد گفته شده به آن اضافه نمائید تا بریده شود.

پس از آن که شیر کاملاً بریده شد، شعله را خاموش کنید.

سپس شیر بریده شده را درون کیسه پارچه‌ای ریخته و آبگیری نمائید. به آب حاصل از این فرایند ماء الجبن می گویند.

پس از فشردن کیسه پارچه ای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش می بندد که باید این کف گرفته شود.

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X