خرفه معمولا در نواحی مدیترانه ای در سالاد و یا سوپ اضافه می شود.
در مکزیک خرفه یک افزودنی دلخواه بهاملت است.
خرفه را می توان 4 یا 5 دقیقه خیس نمود، سپس با نمک و مقداری کره سرو نمود.
خرفه در ترکیب با خیار به اضافه کمی روغن و سرکه بسیار لذیذ خواهد شد.
همچین اضافه کردن خرفه به دسر ها و آب میوه ها را نیز امتحان کنید.

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X