جوانه گندم حاوی قندهای ساده گلوکز‌، ویتامینهای A ,‌B1 ,‌B6 ,‌B12 ,‌E است و اسید فولیک‌، فسفر‌، روی‌، کلسیم‌، سلنیوم و منیزیم مناسبی دارد‌.
⭕سلنیوم‌، ویتامین E و منیزیم موجود در جوانه گندم باعث حذف رادیکالهای آزاد و تقویت سیستم ایمنی و فعالیت مغز می‌شود‌؛ بهتر است در تمامی سنین علی‌الخصوص در بزرگسالی در تهیه سالاد و غذاها و نوشیدنی‌ها از جوانه گندم استفاده کنید‌.
?جوانه گندم در ریزش مو، ترمیم موهای آسیب‌دیده و رفع شوره سر موثر است‌.
⭕پودر جوانه گندم به همراه شیر کم چرب می‌تواند ماسک صورت خوبی برای شما باشد‌ و از چروک شدن پوست جلوگیری می‌کند.
?جوانه گندم باعث هضم غذا در روده و معده می‌شود و باعث پیشگیری از سرطان روده می‌شود‌.
?بهتر است جوانه‌ها به صورت خام استفاده شوند؛ زیرا پختن سبب از بین رفتن قسمت عمده‌ای از ویتامین‌های آنها می‌شود. تمام قسمت‌های جوانه، مثل ریشه و برگ‌های آن قابل مصرف است. جوانه‌ها را می‌توان به سالاد، انواع ساندویچ‌ها، سوپ، غذای کودک و انواع سس‌ها اضافه کرد. این جوانه‌‌ها به مدت دو هفته در یخچال و در کیسه‌های پلاستیکی قابل نگهداری هستند.?

.#غذا #دارو #طب #فواید #خواص #عسل #سوپر #مارکت #خوراک #فود #رستوران # درمان #رژیم #ورزش #سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X